2018. június 18., hétfő

Édenpont program 2018 június




Micsoda nap volt ismét!
Az Édenpont program szervezésében délelőtt és délután is vendégfogadásra készültünk ezen a szép vasárnapon! Csak ismételni tudom magam, mikor azt mondom, igazán különleges élmény számunkra, hogy ilyen nyitott, kedves, lelkes érdeklődőket, nagyszerű embereket ismerhetünk meg ezeken az alkalmakon, amikor kertrajongó látogatókat fogadunk a portánkon. 
Csodás nyári napunk volt, elállt az eső, ami sokáig és folyamatosan terhelte szottyadásig a kertünket.
De olyan szép idő lett a látogatás napjára, hogy megbocsátottam az időjárásnak, hogy leáztatta majd levágatta velem szinte az összes rózsafejet, és visszavezetett a megállás nélküli gyomlálás örömeibe. :D 
Amikor azt látjuk, hogy milyen nagy utat tesznek meg a vendégeink, hogy ellátogassanak hozzánk, az nagyon jóleső érzés, és újabb megújulásra sarkall. Megerősít bennünket az utunk folytatásában az az örömteli tény is, hogy most már többedik alkalommal voltak ismétlő vendégeink, akik más-más évszakban is szívesen nézelődnek nálunk!  
Persze lételemem a folyamatos frissítés, szépítgetés, így néhány újdonság idén is megjelent nálunk.
Elkészültünk a kis kerti konyhánk első részletével, és milyen jó, hogy nem tudtuk még teljesen befejezni, így őszre is marad valami izgalom. :D
Néhány új növény és friss beültetés is került az ágyásokba. 
Köszönünk vendégeinknek minden kedves szót, biztatást, kíváncsi érdeklődést és az egymást kölcsönösen építő beszélgetéseket! Örülök, hogy elhoztátok a gyerekeket is, jó volt hallgatni, ahogy telekacagták a kertet. :)
Október 7-én találkozhatunk ismét, szeretettel várunk mindenkit! 







































8 megjegyzés:

  1. Már nagyon vártam a képeket. Sokat gondoltam Rátok tegnap, hogy vajon jól sikerül -e a látogatás. Gyönyörű minden. A terasz-konyhánál mondtam hangosan egy "basszus, de jó!"-t! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon jó csoportok voltak tegnap is, öröm volt beszélgetni, mesélni, hallgatni! Az idővel is szerencsénk volt, klassz volt minden. Ha megjön a konyhába a tűzhely, akkor idén nyáron már kint sül a pizza....ésatöbbi...:D

      Törlés
  2. Fáj a szívem, hogy nem lehettem ott, de a sok szép fotó kicsit kárpótol érte. Remélem, hogy a következő alkalommal élőben is megcsodálhatom szépséges, kreativitásban bővelkedő kertedet. Mindig csodálkozom rajta, hogy győzitek energiával a munka és két kisgyerek mellett is, hogy ilyen szép, gondozott legyen minden szeglete.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Erzsi, én is remélem, hogy egyszer találkozunk. Ha szeretnél, biztosan sikerül. Itt a látogatások alkalmával szoktam erről beszélni, hogy megy ez gyerekek mellett. :)

      Törlés
  3. Névtelen18/6/18 21:49

    Örülök, hogy ott lehettünk! Még a gyerekek is emlegették! Újabb lendületet kaptunk a sok szép láttán! (majd meglátjuk, hogy a blökink mit szól hozzá;) ) Mindenesetre látszik, hogy szívvel-lélekkel csináljátok, csak így tovább! Zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Zsuzsa, remélem, sikerül meggyőzni a kutyát a kerttel kapcsolatban. :)))

      Törlés
  4. Gyönyörűszép Nálatok MINDEN ♥ !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Rita, köszönöm....szeretjük, csináljuk erőnkhöz mérten. :)

      Törlés