2018. június 4., hétfő

Édenpont a kertünkben 2018



A kezdetekkor a Kertnézőben / Édenpont vezetése azért választott be bennünket a látogatható kertek közé, mert arra szerettünk volna mintát adni, hogyan alakítható ki egy díszkert, ami ugyanakkor kényelmesen kiszolgálja az egész család igényeit. Időközben csak megerősített bennünket, hogy ez valóban működik a gyakorlatban is, és viszonylag kis területen is megvalósítható, hogy szép is legyen, virágos is legyen, a felnőttek pihenését és hobbiját is biztosítsa, de ugyanakkor kiszolgálja a gyerekek hely és játékigényeit.
Mi valóban kint élünk a kertünkben tavasztól őszig. Ezért alakítottuk ki a nagy méretű, kényelmes étkező-terasz a kerti konyhával, több különböző pihenőhelyet a kertben. A gyerekek egy külön kis sarkot kaptak, ami egy játszókert a kertben, színes, kényelmes, bújkálásra csábít, szolidan beillesztve a telek sarkába így a díszkert összképének nem meghatározója. A zsúfoltság érzete nélkül hoztunk létre a 720 m2-es telken konyhakertet üvegházzal, Keri pihenő lakot, tavat stéggel, kinti zuhanyzót, egy leburkolt felületet a medencének nyárra, évelő és rózsaágyásokat, formára nyírt kertrészeket. Mindezt a saját két kezünkkel létrehozva.

Végre itt a nyár és közeledik az örömteli nap is, mikor kinyitjuk a kertünk kapuit az idei szezonban először!
Június 17-én vasárnap a délelőtti időpont már várólistás, a délutáni időpontot később hirdettük meg, így arra a kapunyitásra még lehet jelentkezni.

16:00-18:00 óráig várunk mindenkit szeretettel.

Ne feledjétek, a mi portánk gyerekbarát kert, akadálymentes, babakocsik és kicsi gyermekek számára is alkalmas.

Több változás is történt nálunk a kertben, kicsit más arcát mutatja már mint tavaly, a tervezgetés, építgetés nálunk örökös körforgás, nem tehetünk róla. :)

Jelentkezzetek mihamarabb, az egész családommal szeretettel várunk Benneteket!
Regisztrálni az Édenpont oldalon tudtok, a kertünket Modest Garden néven találjátok, itt elolvashatjátok az elmúlt évek látogatói véleményeit is.














2 megjegyzés:

  1. Ó, ott az én kis Borókám az utolsó képen :-) Tényleg gyerekbarát a kert, kipróbáltuk :-) Bálint Kriszta

    VálaszTörlés