2018. április 6., péntek

Még egy kis konyha / Some more Kitchen



Az imádott kis konyhámról tervezek majd összefoglalót, amiben elsősorban arra térnék ki, milyen kényelmi és praktikus okok késztettek a váltásra. Egy biztos, egy szegletét sem bántam meg az újításnak, imádom és még az eddigieknél is jobban érzem magam benne. Rengeteg időt töltök itt, nálunk a konyha valóban a ház lelke, minden melegség innen indul és minden meghittség ide vezet vissza.
Némi ízelítő erejéig meghívlak benneteket egy kis nézelődésre, és a júniusban megjelenő Golden Harmony magazinban több oldalas összefoglalót olvashattok majd a megújulásról.









10 megjegyzés:

  1. Ez a konyha lenne az én álmom is!!! Mindig is fehéret szerettem volna.Nagyon tetszik az az ötlet,hogy a csempét ezzel a lambériával burkoltátok le. Ennek az anyagnak mi a neve és hol lehet kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy percig sem bántam meg ezt a lambériázást, mert semmiféle koszolással nem járt, és Peti is fel tudta rakni elég gyorsan.

      A Bauhaus forgalmazza nálunk, nagyon jó minőségű, sőt, kifejezetten vizes helyiségbe (is) való.

      https://www.logoclic.info/hu/mennyezet-panelek-fali-panelek-variation

      Törlés
    2. Köszönöm az infót,de ehhez mi kevesek vagyunk úgy érzem. Fantasztikus hogy a férjed ennyi mindenhez ért.

      Törlés
  2. Névtelen8/4/18 16:54

    Kedves Modeszta!Már amikor készült a konyhád,tudtam,hogy szép lesz.Elhiszem,hogy szeretsz benne tenni-venni.A kiegészítő színek is nagyon jók.Bár a fehérhez minden megy.Nálunk négy éve lett újítva teljesen,(bézs v. inkább vanília szín),de a mosogatótálcát megbántam,hogy nem zománcos lett.Tervezem a cserét,az jó,hogy az Ikeas utólag is megoldható.Örömmel láttam a mostani Golden Harmony újságban a képeket ismét,de várom majd a konyha beszámolót is a következőben.További jó időtöltést a gyönyörű konyhában!Szeretettel:Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez így van, a fehérrel sok mindet könnyebb kombinálni, többféle stílusban is. Eddig is az egyik kedvenc helyiségem volt a konyha, de így még kellemesebb benne tenni-venni.
      Az előző kérdésedhez elfelejtettem még írni, hogy a varrószobából a kreatív dolgaimat teljesen átköltöztettem az új helyiségbe, de a tárolás nagy része a kisszobában maradt. :)

      Törlés
  3. Igazad van: a konyha valóban a ház lelke!!! Nagyon tetszik a fehér szín, valahogy tisztaságot sugároz számomra...no és a kék meg a szürke is a kedvencem :o)

    VálaszTörlés