2017. december 17., vasárnap

A kerti koszorú / Garden Wreath



Örök kedvenc lesz ez a megoldás odakintre, már látom.
A Kik-ben vettem ezt a négy gyertyatartós fém koszorúkeretet, amiről azonnal tudtam, hogy az előkerti oszlop dísze lesz.
Maga a váz egy hengeres kör alakú drótkosár, lyukkal a közepén. Kiválóan meg lehet tölteni örökzöldekkel, én háromfélét is vágtam bele a kertünkből. Került még bele pár szál kecskerágó ág, a olívás gyertyákat pedig Japán szentfa bogyókkal díszítettem. A feketefenyőnk alól szedett kéregdarabokkal, tobozzal és dióval egészítettem ki.
Juj, de szeretem. :)







4 megjegyzés:

  1. Kedves Modeszta!Nem tudom milyenek a szomszédok, de bízom benne,hogy megnézik a dekorációt.Szerintem a bejárati rész dekorálása is fontos.Már arról lehet tudni,milyen család lakik ott (én így gondolom).Mi is ünnep szerint díszítjük.Szép lett a koszorúd,elhiszem,hogy szereted.Az idén sikerült nagy koszorút készítenem a bejárati ajtóra.Mindig vágytam rá,idáig kisebbek voltak.Nagyon szeretem én is.Ajtó előtt is van dísz,és a szomszéd két éves kisfiú,mindig fut megnézni.Sajnos náluk az ajtón még nyulas dísz van.Pedig a gyerekeknek fontosak ezek a kis díszítések.További jó készülődést kívánok a gyerekekkel együtt.Szeretettel:Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az igaz, hogy az én gyerekeim is szeretik, mikor kint dekorálunk. Nekünk is van egyszerű, szőlőből font koszorú a bejárat mellett, az ajtóra már nem tudom tenni, mióta kicseréltettük a bejáratot, de a hangulat miatt nem marad el. Majd megmutatom. Elsősorban saját magunk miatt díszítünk, de azért előfordul, hogy a járókelők, vagy a kirándulók kicsit megállnak a házunk előtt nézelődni. Olyan is volt már, hogy egy lány becsengetett az édesanyjával és jót beszélgettünk. :)

      Törlés
  2. Minden koszorúd gyönyörű! Csak tátom a számat... további szép Adventet Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük! :))
      Neked is boldog készülődést!

      Törlés