2017. október 27., péntek

Apróságok / Little Things



A kislányom idei adventi naptárából a babaház konyhafelszerelése fog apránként előkerülni.
A kisfiaméból meg persze Lego, de úgy vélem felváltva fogunk tömörülni a pirinyó konyha és a Lego asztal körül mindannyian a decemberi estéken. 
Abban nagyon tudatos vagyok, hogy az utolsó hónapban már nem szoktam az ajándékokkal és az apró-cseprő előkészületekkel foglalkozni. Most is nagyon jól állok, az idén is szeretnék kész lenni mindennel karácsonyra már novemberben. 
Az általános ünnepi véghajrában én már csak a családdal és az otthonnal vagyok elfoglalva, sütök-főzök, varrogatok, díszítek. Boltban decemberben már csak élelmiszert veszek, azt is átgondolva, hogy haladós legyen a bevásárlás. 
Mindent megér az az idő, amit nem az ajándékok hajtásával töltünk, hanem együttléttel otthon, a gyerekek ovis-iskolás dolgaival a szünet előtt, sütögetős délutánokkal, kirándulásokkal, adventi vásárok látogatásával esetleg előadásokkal vagy koncertekkel. 
Vasárnap óraátállítás...lassan elkezdődik a hangolódás.
Pszt.....már gyűlnek a titkok!






3 megjegyzés:

  1. Bizony! Az angyalszárnyak készülődnek.:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Modeszta!Nagyon cuki kis apróságok,jó helyük lesz a babaházban.Az a legnagyobb öröm,ahogy a gyerekek örülnek karácsonykor.Nem a nagy ajándékok a fontosak,az a jó amikor sokszor az egyszerű dolgoknak is tudnak örülni.Legyen egy,de tudja azt értékelni.Szerencsénk volt a lányokkal,mindennek örültek és megbecsülték,így van ez még most is,pedig felnőttek már.Szerintem nálatok is így van.Talán nevelés kérdése,de lehet nem.Most már gyűjtögetek én is,főleg Dorka unokának(1 éves már).Várjuk,hogy milyen lesz a karácsonyi csoda neki.De már most örül apró egyszerű dolgoknak,és tud játszani,ami jó.További jó készülődést!Üdv:Judit

    VálaszTörlés