2017. szeptember 25., hétfő

Részletek / Details



Vasárnap két csoportban fogadtuk a kertnézőbe hozzánk látogató vendégeket, amiről hozok hamarosan egy kis összeállítást. 
Válogatok majd kissé távolabbi képeket a kertünkről, a teraszról és a nap számomra oly kedves részéről, a vendéglátásról. :)
De előtte még mutatok egy kis sorozatot az apró részletekről. Hogy milyen is most az őszbe fordult kertünk közelebbről.





































8 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom, nem ismerek Rajtad kívül még egy olyan embert, akinek ilyen ízlésvilága van. Neked ezt tanítanod kéne /de nekem legyen majd ingyen a tanfolyamod, mert régóta járok ide :) / !
    Tudod, a sok ezer látogatódból sokan szépítgetjük az otthonunkat, pakolgatjuk a szép cuccainkat ide-oda, de soha nem lesz az olyan egyedi és megismételhetetlen, mint a Te alkotásaid, kompozícióid! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A telefonról írtam egy választ, de elszállt az éterben,mielőtt elküldhettem volna.
      Szóval: csatlakozom Majmókához! :)
      Ilyen fiatal koromban én is gőzerővel dízsítettem, rakosgattam, de akkor még nem jutottunk hozzá ilyen sok mindenhez.
      Most meg elfogyasztja az időmet,erőmet a népi bútorfestés.:) Minden nem mehet.:)

      Törlés
    2. Adri, nagyon aranyos vagy, meg elfogult is, de nagyon jólesnek a szavaid! :)) Arra sarkall, hogy továbbra is megosszam itt, hogy hogyan alakul az otthonunk évszakról évaszkra, évről-évre. Mindenkinek megvan az egyedi stílusa, tárgyai, kacatjai, ami valamiért fontos az életében, vagy okkal kötődik hozzá. A pakolászás jó, és ha tudjuk egymást inspirálni egy ilyen kis közösségben, az szerintem nagyon klassz dolog. Bármikor jöhetsz ingyen, még sütit is kapsz. :DDD

      Törlés
    3. Ohh, sajnálom, hogy elszállt Mamka, bosszantó tud lenni, tudom. Én még nem tudom, kicsit később hogyan fogok viszonyulni ehhez a szerteágazó dekoráláshoz itthon, de egyelőre nagyon élvezem, és tény, hogy van kacatom bőven. :)) De úgy vélem, mindig csak azt, annyit, akkor és úgy kell csinálni, ahogy jólesik a lelkünknek és a szeretteinknek. Kívánom, hogy rengeteg örömteli órát tölts el a bútorokkal!! <3

      Törlés
  2. Úgy szeretem, hogy ilyen természetes, magától értetődő módon díszítesz, Modeszta!:) Semmi mű dolog, semmi erőltetett, és minden tökéletesen harmonizál, bájos, az apró részletek egymásra vannak hangolva. Mindez pedig teljesen egyszerű, hétköznapi dolgokból. Csatlakozom az előttem szólóhoz:), tényleg tanítani kellene ezt a harmóniát. Gratulálok! És nagyon-nagyon várom a távoli képeket is a kertről, hogy lássam átfogóbban. A varjúhájak is csodaszépek - már nálunk is rázendítettek.
    Azt hiszem, még sokszor át fogom lapozni ezeket a képeket:)!
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál Anna, jóleső érzéssel olvastam, mert azt írtad le, amit én is szeretnék, hogy megvalósuljon itthon. Tényleg nagyon örülök, ha így átjön mások számára is. :)
      Mivel a kertünk nem túl nagy, a távoli kép sem olyan távoli, csak kevésbé közeli, mondjuk úgy. :) Tervezem már egy ideje, hogy hideg téli napokon rajzolok egy felülnézeti térképet a kertről, a piszkozata már meg is van egyébként. Nyilván hamarabb meglenne, ha tudnék rajzolni, de azért valahogy majd összehozom. :))
      A varjúhájak nagy kedvencek...alig jut tőlük másnak hely az ágyásban. :)Gyere máskor is, szívesen látlak!

      Törlés
  3. Mit is írhatnék az előttem szólók után... tökéletes, mesebeli! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy így látod, köszönöm szépen! :))

      Törlés