2017. május 3., szerda

Virágaim / My Flowers



A mai csokor a kertünkből. 
A kinti konyha asztalán fotóztam,  mert itt szoktam összeállítani a virágcsokrainkat, de bent fogjuk élvezni a látványát és az illatát. Gyakran készítek ilyen kis virágösszeállításokat, ami most különösen jól jön. Legyen egy szép fókuszpont, ami feledteti a rendetlenséget itthon. :)







3 megjegyzés:

  1. Micsoda illatorgia lehet! :) Nagyon szép csokor!!! Kérdezném, hogy a lila akác mennyire nő lassan? Régóta vágyom ültetni, de amikor rájövök, hogy talán évek, mire élvezhetjük, akkor mindig elmegy a kedvem... :))
    Képzeld ma voltam a pécsi Árkád üzletközpontban és betévedtem az Immedio-ba. Azonnal kiszúrtam a Wohnen und Garten (vajon jól írtam??) című újságot. Hát az a májusi szám valami elképesztően gyönyörű... Most nem fektettem be, de jövő héten muszáj lesz visszatérnem!!!! :))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy nagyon jó újság! :))
      A lilaakác elég gyorsan nő, ha szereti a helyét, inkább az vele a gond, hogy nagyon erőszakossá tud váni, nehéz kordában tartani. Ledönti a kerítést, ha már nagy lesz a súlya, leszakítja az ereszcsatornát, stb. Megfelelően erős, előre kigondolt támaszték kell neki! Nálunk nem fért már el számára ideális helyen, úgyhogy az oldalkertben van, félárnyékos fekvésben.

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm a válaszodat! :) Asszem ősszel azért keresek neki helyet! Megvan az újság! Csudaklassz! Amolyan anyák napi előzetes ajándék! :))))

      Törlés