2017. február 7., kedd

Kertnézőben 2017


Talán vannak közöttetek olyanok, akik emlékeznek rá, hogy tavaly a kis kertünk bekerült a  Kertnézőben program jóvoltából a magyarországi látogatható magánkertek illusztris társaságába. 
Most megnyílt a lehetőség a jelentkezésre az idei szezonra az érdeklődő kertbarátok számára!
Ha van közöttetek is érdeklődő, kérem, hogy figyelmesen olvassátok el a Kertnézőben oldalán a kiírást, a program konkrét időpontban, belépőjeggyel látogatható és teljes egészében a Kertnézőben csapata szervezi, tehát kérem, hogy ne nálam jelentkezzetek! A létszám korlátozott.
A mi kertünket "Modest Garden" néven találjátok, és idén nyáron két egymás utáni napon is megnyitjuk a kertet!
A tavalyi bejegyzéseimet a "Kertnézőben program" címke alatt olvashatjátok itt a blogon.

Szívesen ajánlom figyelmetekbe a többi, szebbnél szebb kertet, melyek mindegyike különleges élményt, hasznos ötleteket ígér! Nézegessétek az oldalt, gyönyörködjetek!

Néhány sor a Kertnézőben  program hivatalos oldaláról, hogy lássuk, miről is van szó:

"A kertnézőben programsorozat angolszász mintára szerveződő mozgalom, mely lehetőséget biztosít Magyarországon lévő magánkertek látogatására. Célunk a társadalom ösztönzése zöld környezetük fejlesztésére és ismeretük, tudásuk gyarapítása jó példákon keresztül. Élő kapcsolatot teremtünk kerttulajdonosok és a kertszerető közönség közt.
Kertjeinket szakértőink választják ki, ezzel is garantálva a kertek minőségét és a látogatók elégedettségét. A kertek megtekintése során alkalom nyílik inspiráló ötletek begyűjtésére, egyedi megoldások felfedezésére és nem utolsósorban tapasztalatcserére..."




2 megjegyzés:

  1. hello, ezt ismered? bubulakovo.hu fantasztikus textilek vannak náluk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, meg fogom nézni.
      Bár jobban szeretek személyesen textileket venni, netről nem szoktam rendelni.
      Általában tornyokat építek a boltban az anyagokból, hogy lássam egymás mellett a színeket, mintákat. :))

      Törlés