2017. január 23., hétfő

Hírek a varrószobából / Sewing Room NewsNem kell mindig bonyolult  dolgokra gondolni, ha egy kis újításra vágyunk. Néhány egyszerű kis nyomtatott képpel dobtam fel a varrósarkomat így év elején. Ezt a tildás naptárat keretbe tettem, a  tekercselőből pedig 12 db-ot nyomtattam, kartonra ragasztottam, körbevágtam. S máris néhány újdonsággal frissült a varrószoba berendezése.


11 megjegyzés:

 1. Óóó, de szép! És valóban egyszerű! :)
  Elképesztően bírsz engem hajtani a rendrakás terén. Képes voltam szilveszter előtti napon rengeteg órát a kamrámra áldozni, miután megmutattad a sajátodat. Aztán megcsináltad a facebookos varrósarkos albumod, aminek a képeit persze ismerem, de így egyben nézegetve adott egy jó nagy löketet, hogy kicsit rendezgessem a kis varrósomat én is. :) Még, még, még! Ha így folytatod, még a végén rend lesz nálunk! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, köszönöm, jó érzés ezt hallani. Most én is nagy rendszerezgetésben vagyok, készül kamrás, konyhás album is a facebookra.
   Lizi pedig kitalálta, hogy ő is szeretne egy ilyen szép kamrát magának, csak kicsiben. Úgyhogy babakamra is készül. Attól tartok, már megint nem leszek kész a húsvéti dolgokkal. :)))

   Törlés
 2. Irigyellek! Sok energiád és fantáziád van! Nagyon tetszik minden, nem csak ez a bejegyzésed! A lekvárok... :)
  Én sajnos már csak ritka vendég vagyok a blogon... :(
  Na de majd egyszer újra...! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De azért minden rendben ugye? Mindig úgy örülök, ha beszélhetünk itt-ott egy kicsit. És köszönöm szépen. :)

   Törlés
 3. Honnan nyomtattad ezeket a szépségeket?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. https://www.facebook.com/mytildasworld/

   Törlés
  2. Köszönöm! Csatlakozom Adrihoz, inspirálsz a rendrakásra! Én a karácsonyi képeid következményeként konyhámat kaptam össze!

   Törlés
  3. :DDD Pedig én épp a konyhámat nem szoktam mutogatni. Mondjuk nincs más oka csak, hogy már megérett a változtatásra, na de majd most!
   De annak nagyon örülök, ha bármiben inspirációt adhatok!!

   Törlés
 4. Névtelen27/1/17 10:43

  Szia Modeszta!
  Megkérdezhetem, hogy milyen nyomtatót használsz? Annyira szépek, jó minőségűek a nyomtatott holmijaid is, hogy csak bámulok! :)

  Ja, és még egy kérdés a múltkori filceshez. Írtad, hogy vastag gyapjúfilccel érdemes dolgozni. Van esetleg valami szuper lelőhelyed? És akkor ezt a kérdést most kiterjesztve is értem a különféle méteráruidra, mert azok is valami csodálatosak. A kis ilyen-olyan mintás anyagok, áááááá, kész vagyok tőlük. :)

  Köszi,
  Borisz

  VálaszTörlés
 5. HP multifunkciós tintasugaras nyomtató, semmi különleges, a gép maga nem drága, a patron kerül sokba, ha gyári patront veszel bele. :)

  A másik kérdés, ha a III. kerületben laksz, akkor az egyik legjobb ilyen bolt úgyis ott van a Boglár utcában Békáson!

  B&ZS stúdió

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Névtelen28/1/17 15:00

   Köszönöm!
   Hát, igen, a nyomtatóval kapcsolatban erre számítottam, akkor nem lehet megúszni a drága patront. :))
   A bolt meglepett, mert oda néha járok, de úgy látszik, jobban ki kell nyitnom a szemem legközelebb!

   Törlés