2016. július 18., hétfő

Hírek a varrószobából / Sewing Room News



Az elmúlt napok esős, szutyok időjárásában szinte nem is volt érdemes kimozdulni a lakásból. 
Ilyenkor mi is többet játszunk a szobában, bekuckózunk egy jó filmmel, és rendezgetjük a benti dolgainkat.
Hoztam is néhány vakus képet a sötét varrószobámból. :) Ez az én színes, csajos-limlomos kuckóm, ahol szépségeket, emlékeket és új szerzeményeket gyűjtögethetek, kedves ajándékokat, amiket másoktól kaptam. Ahol a félkész dolgaim várakoznak, ahol az alapanyagokat és további terveimet tárolom. Kukkantsatok be, néhány részlet erejéig. Mindent, amit erről a szobáról gyűjtögetek a "Varrószoba" címke alatt megtaláljátok. Egy kicsit ma is fogok varrni, de már alig várjuk, hogy a héten megjavuljon az idő! 



















10 megjegyzés:

  1. Annyira otthonos, kuckós, még ilyen szürkeségben is olyan vidám, melegséges. Nagyon jó nézelődni Nálad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, szívesen látlak máskor is! :)

      Törlés
  2. Mint mindig,most is mesés!!!!
    Köszi az ötletet,hogy az üvegeket fiókban tárolod! Jobban átlátható .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Mamka!
      Én is szeretem, hogy átlátható, arról nem is beszélve, ha kiveszem a szalagos vagy a cipzáras üveget, nem borul az egész. :)

      Törlés
  3. Lassan több anyagod lesz, mint egy 30 éve vérprofi foltvarrónak. :)
    A szobádért változatlanul odáig vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Ezen a kék polcon aztán minden van. régi blúz, pizsama, turis férfiingek, drágának kinéző olcsó anyag, olcsónak kinéző drága, Ikea, Mesebolt...pont csak annyiféle vastagság és anyag, hogy ne lehessen belőle egy rendes takarót varrni. :)))

      Törlés
  4. Köszönöm ezt a feltöltő bekukkantási lehetőséget! Az anyagaid nekem is nagyon tetszenek! Meg a szekrény is, amiben tárolod, ez honnan való szerzemény?Apropó szekrény: képzeld, mikor megmutattad Alíz szobáját, úgy megfogott az a fehér üveges magas szekrény (millió más részlettel együtt) tele takarókkal (?), hogy eldöntöttem hogy ugyanilyen lesz költözés után a fürdőszobánkban, és én a törülközőket fogom szépen összehajtva villantani..:) nagyon szép is lett, ezúton is köszönöm az ötletet!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A varrószobai szekrény a Jyskből van, most is kapható, de ne ájulj el az ára láttán. :))) Az enyém erősen le volt értékelve, mert kicsit meg van sérülve a sarka. Amit ügyesen eltakartam.
      Nagyon örülök, ha sikerült ötletet találnod nálunk, és külön köszönöm, hogy el is mesélted! Úgy szeretek ilyet olvasgatni! A törülközős villantós nekem is tetszene, de elég kicsi a fürdőszobánk, nagyon össze kell tömörítenem a türiket..:)) Lizinél azok takarók, lepedők, ágyneműhuzatok, igen. :))

      Törlés