2016. május 10., kedd

Játék / Game


Majd csak jó lesz valamire, de ebből kell nekem!...biztos vagyok benne, hogy sokan ismeritek ezt az érzést...tudjátok, mikor meglát az ember a kézimunka boltban valamit, amit nem lehet ott hagyni.
Muszáj volt valami apróságot varrnom ebből a madárkás anyagból, némi gondolkodás után hogy, hogy nem, szívek készültek belőle. :)))
 Végtelenül egyszerűek, mégis friss, nyári hangulatot árasztanak. Legalábbis számomra. Önmagukban is mutatósak. 
 A dolog lényegét nem is a kézimunka értéke, hanem a mintázat adja, és nem is lett két egyforma darab belőlük. 
Ajándékba készültek, de szeretnék egyet azok között is kisorsolni, akik örülnének neki. 
Így hát egy kis nyáridéző villámjátékra hívlak benneteket és megragadom az alkalmat, hogy megköszönjek minden kattintást, kukkantást, kedves szót! 

Csak annyit írjatok kommentben, mi lenne a sorsa ennek a madaras szívnek nálatok és / vagy esetleg
még pár szót arról, tudtatok-e az idők folyamán valami kis ötletet, receptet, úti ajánlót, vagy bármit hasznosítani az oldalról. Szívesen olvasom majd és építkezem belőle, mert nagyon örülök, ha "vittetek" valamit, hiszen többek között erre is szánom a Modest Home and Garden oldalt. 
Vagy ami ugyanolyan jó, egyszerűen csak "haszontalan" kikapcsolódásra. :) :)

A sorsoláson a facebookon és a blogon kommentelők is részt vesznek. 
Péntek este. :)









29 megjegyzés:

  1. Illik olyan embernek is játszani, aki amúgy tudna ilyet varrni, mégis vágyna egy eredeti Modesztásra? :)
    A recepteket szinte mindet kipróbáltam már, amit itt láttam Nálad. Az úti ajánlókat nyáron fogjuk hasznosítani, mert még nem volt időm megírni, de Annabergben sikerült szállást foglalnunk. Az kreatívkodásaid közül pedig már rengeteg inspirációt gyűjtöttem. :) Szóval csak így tovább, szeretek ide járni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És én mindig nagyon szeretem, ha benézel, mindig várlak!!
      Tudok egyébként "rendesen" is főzni, de úgy gondolom, az egyszerű, gyors recepteknek talán más is örül. Szóval jó, hogy megírtad, hogy kipróbáltad, nagyon örülök! És, már hogyne illene játszani!! :))))

      Törlés
  2. Madárbarát család vagyunk, nálunk jó helye lenne. ;-) Egyébként képtelen vagyok bármilyen kézimunkát elkészíteni, kreativitásom is nullához közelít (és nem túlzok sajnos), így különösen csodálom a te ügyességedet és ötleteidet.
    Sok minden inspiráló a blogodon, de amit biztosan hasznosítani fogok, az a szép kültéri ruhaszárító. Ha egyszer kertem is lesz hozzá.
    S ami még nagyon-nagyon tetszett, az a hóember, amit a kisfiadnak varrtál. Egyszer szívesen vennék egy ilyet tőled. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsősorban azt kívánom, hogy teljesüljön a kert-álmod!!
      A kreativitáshoz néha csak annyi kell, hogy az ember odaüljön és élvezze, bármi lesz is belőle! :))
      Örülök, hogy írtál és, hogy közös hobbink a madáretetés! <3

      Törlés
  3. Vasárnap költözünk végre SAJÁT otthonba, a szívecskét az ajtóra tenném, sweet home!:) Szinte napi látogató vagyok az oldalon, idejárok feltöltődni, kikapcsolódni, ihletet meríteni. Nagyon sok receptedet kipróbáltam már, bejöttek. Sőt észrevettem, hogy szívesen bibelődöm kreatív dologokkal mióta idejárok. Mellesleg Hozzád járunk Ringatóra egy "jófrizurás" kisfiúval! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igennn! SAJÁT otthon!! :))) Nagyon örülök neki! És minden egyes szavadnak, köszönöm szépen!!

      Törlés
  4. Nálunk a kislányom, Borika új szobájába kerülne, kb 1 hónap múlva, amihez sok inspirációt kaptunk Aliz szobájából. :) Én pár perces szépirodalmi töltődés végett járok vissza és vissza, mondtam is a férjemnek, hogy 2 perc Index olvasás után meg kell nézzem a blogodat, hogy helyreálljon a lelki békém a sok horror után. Kedvenceim az úti beszámolók, és a régiségpiacos portyák zsákmányai. :) Ja, és mivel nekem is rendeznem kell a kreatív holmimat az új lakásba, a tárolási praktikáid közül is ellestem párat :) Szóval köszönjük, és így tovább, még nagyon sokáig! :) Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi! :))) Többször is elolvastam!
      Nagyon köszönöm, hogy billentyűzetet ragadtál, sok megerősítést kaptam a soraidból!

      Törlés
  5. Nagyon tetszik a madárkás szív, mert valahogy benne van az a szeretet, ami a blogodon keresztül belőled árad ♥
    Nagyon élvezem az útibeszámolóidat, a recepteket, no és természetesen a kreatív varrományokat! :o)))
    Hálás vagyok a blogodért!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon boldog lennék a madaras szívtől! :) Nem adnám senkinek, a szobámban vidámítana! :) Szeretem a színeidet, az útibeszámolóidat, a nyugodt hangulatú életérzést, amit a blogod közvetít. Ha nem jó helyre írtam a bejegyzést, akkor az csak nekem és a szétszórtságomnak köszönhető! Szép napot! <3

      Törlés
    2. Timi! Jól megférünk így egymás mellett, ugye? ;)

      Törlés
    3. Sziasztok lányok! :)Megfértek bizony! :)
      Hálásan gondolok Rátok a figyelmetekért, köszönöm! <3

      Törlés
  6. Névtelen11/5/16 09:16

    Kedves Modeszta!
    Nagyon inspiráló a blogod! Nekem az tetszik a legjobban, ahogy bemutatod, hogyan lehet az otthonunkat csinosan felöltöztetni, hogy az igazi otthon legyen. Szeretem, hogy bemutatod, ez nem is olyan bonyolult, és hogy egy kis odafigyeléssel, kreatívkodással mindenkinek lehet saját ízlésére hangolt kellemes kuckója :). És az a kert....gyönyörű! Beus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel tölt el, hogy így látod Beus! Tényleg nem olyan nehéz, csak nem szabad feladni az álmainkat, és csinálni kell, ha azt akarjuk, hogy kialakuljon, amire vágyunk! És egy kis odafigyeléssel rengeteget lehet spórolni is, szóval több szempontból sem lehetetlen.

      Törlés
  7. Kedves Modeszta,
    imádom a szívecskéket, a színösszeállításod mindig hangulatos, harmonikus, kedves, szemet gyönyörködtető. Még nem tudom, hova tenném, hamarosan szeretnénk venni egy szívecskés gyerekágyat a növekvő lánykánknak, és lehet oda akasztanám. Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy itt vagy, már hiányoztál! <3
      Kinövik a kicsi ágyat, nincs mese... megtisztelő, hogy el tudod képzelni az új ágyat az én szívemmel! :)

      Törlés
  8. Én nagyon boldog lennék a madaras szívtől! :) Nem adnám senkinek, a szobámban vidámítana! :) Szeretem a színeidet, az útibeszámolóidat, a nyugodt hangulatú életérzést, amit a blogod közvetít. Ha nem jó helyre írtam a bejegyzést, akkor az csak nekem és a szétszórtságomnak köszönhető! Szép napot! <3

    VálaszTörlés
  9. Igen,ez modesztás anyag... a szív pedig :-)
    Az étkezőbe tenném, mert az központi hely a lakásban.
    A blogod egy olyan szép képeskönyv, amilyenre vigyázni szoktunk!
    Szép képeid, kedves írásaid érdekesek, lelket simogatóak.
    Megmutattam unokámnak a starwarsos terítéked, és más oldalakat is
    néztünk együtt, aztán a karácsonyi témájú tányérodra azt mondta,
    hogy nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kati, tőled mindig biztatást kapok, köszönöm! :)

      Törlés
  10. Szívből sosem elég, a lányok szobájába akasztanám, de lehet, hogy a nappaliba, a kis "love nest"-ünk alá. Minden bejegyzésedben találok hasznosítható ötletet, mióta rád találtam nem veszek Praktika magazint....
    Szívmelengetőek a képeid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mosolyogva olvaslak, mindig örülök, ha jössz és írsz! A Praktika tárházától biztosan elmaradok, de úgy veszem, hogy stílusban egymásra találtunk! :))

      Törlés
  11. A szívet az előszobai fogasok egyikére vagy az étkezőasztal mellé, a könyvespolc alá akasztanám, hogy hazaérkezéskor köszöntsön vagy az étkezéseknél vidámítson.
    A blogodban leginkább a harmónia tetszik, az apró virágok, pasztell színek, csipkék. Karácsonyra kaptam varrógépet, így a varrósarok kialakításánál inspiráció a varrószobád, leginkább az, ahogy a dolgokat elhelyezted. Azt hiszem a blogodból számomra ez, amit viszek és vinni szeretnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy megírtad ezeket, különösen sok örömteli órát kívánok a varrógéppel a varrókuckódban! Nagyszerű dolog egy saját kis birodalmat rendezgetni, és szívmelengető számomra, ha egy picit egymástól is merítünk. :)

      Törlés
  12. Az erkélyt díszítene, kedvenc pihenő helyemet, akkor csak már a nap sütése hiányozna, reméljük a közel jövőben jelentkezni fog kisvárosunkban is.
    A blogról mit írjak, mint eddig is írtam, nagyon szeretem, naponta benézek várva az új bejegyzést, mely melegebbé teszi napomat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ez nekem is sokat jelent, örülök neked Emerencia!! :))

      Törlés
  13. A kislányunk szobájába tenném :-)
    Az egész blogod hatalmas inspiráció számomra. Egyszerűen jó feljönni és nézegetni a képeket és olvasni a bejegyzéseket. Gyönyörű a kertetek, most kezdjük mi is a kertrendezgetést biztosan "lopunk" pár ötletet :) Hétvégén szerintem kipróbálom az epres sütidet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kerthez sok hitet, türelmet kitartás kívánok! Ne siessétek el, hagyjátok lassan alakulni, akkor biztosan jó lesz! Kellemes sütögetést és mindig szívesen látlak! :)

      Törlés
  14. Kedves Modeszta!
    Egy nagyon örömteli feladat előtt állunk az elkövetkező néhány hónapban. Babaszobát rendezünk be egy édes kisfiú érkezését várva. Így ezek a kis kék szívecskék éppen illenének az elképzelésbe. Talán szerencsénk lesz... Mindenesetre köszönöm a játék lehetőséget. Üdvözlettel: Móni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Móni, a legjobbakat kívánom nektek ehhez a különlegesen szép időszakhoz! Én köszönöm, hogy játszol velem! <3

      Törlés