2016. február 5., péntek

Készülődés / Preparation

Most már aztán tényleg nemsokára kész a szobám. 
A kreatívkodós-varrós-rakodós-hobbizós kuckó.
Egyelőre még összevisszaság uralja a polcokat, és minden szanaszét hever a padlón, aminek be kell férnie ebbe a helyiségbe.  De ebből a pár képnyi ízelítőből is sejthető, hogy milyen hangulatú lesz. Nagyon várom, hogy kész legyen, legalább nagyjából. Mert úgysem lesz sosem végleges. De pont ez a jó benne. Velem együtt alakul majd az idők során. Az asztalkán heverő csodás anyagok a mai nap szerzeményei. Amint beavatom őket és a helyükre kerülnek a nagy tálalószekrényben, talán a többi tennivalóval is kész leszek. Még egy utolsó nagy lendület! Hajrá Mami. :)
10 megjegyzés:

 1. Már nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, szóval hajrá-hajrá! :)
  Jaj, de szépek ezek az anyagok! Konkrét terved van velük vagy csak beléjük szerettél? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj-jaj, én meg megint leültem hímezni szobarámolás helyett, mert nem hajlik a derekam. :))))
   Az anyagok...hát is-is. Tudod, hogy van ez, nem tudtam dönteni, parkolóhely egy darab sem volt az Üllői úton, Papi kint körözött..hát sietni kellett. :))

   Törlés
 2. Névtelen6/2/16 14:03

  ... és honnan a kép, a lámpa és a fa szívek? Gyönyörű anyagaid, holmijaid vannak!!! Anita

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A képet a netről nyomtattuk. :) A lámpatest régi ikeás darab,a bura viszonylag új, szintén ikeás. A fa szívek nagyon régiek, egy ajándékboltból, tulajdonképp ez egy függő girland, aminek a madzagjára kis fa csipeszekkel lehet üzeneteket csíptetni. Ha kész lesz a szoba, látszik majd felakasztva. Köszönöm Anita. :)

   Törlés
 3. Hajrá bizony!
  Kíváncsian várom a végeredményt! Gondolom, Modesztásan gyönyörű lesz! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyelőre Modesztásan rendetlen. :))))

   Törlés
  2. Egyelőre Modesztásan rendetlen. :))))

   Törlés
 4. Izgalmas kis kuckó lesz! Csodásan pasztell színekben pompázik. Imádom a húsvéti keresztszemeseidet, gyönyörűek és a tematikus szülinapozás, hát szuper anyuka vagy, hogy ilyen kreatívan oldod meg és így utólag is boldog születésnapot az ünnepelteknek! A bogár hotelnek vannak lakói? Én is nagyon szeretnék egy ilyen kis csoda hotelt készíteni. :)
  Készültök idén a hóvirág ünnepre? Talán idén mi is kinézünk, mert közeleg Valentin nap, vágott virág helyett csak megnézzük őket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük Kriszti, drága vagy!
   A bogár hotelben szoktunk látni ezt-azt, mélyebbre nem kotrok bele, ha esetleg be is költözik valami, ne háborgassuk. :))) Építkezési maradékokból készült, többféle formát lehet adni neki, jó móka elkészíteni és mutatós a megfelelő helyen.
   A hóvirágot még nem tudom, egyelőre úgy vagyok vele, hogy a törpék ne legyenek betegek, jöhet, aminek jönnie kell. :)

   Törlés
  2. Szóval, ne legyenek betegek, aztán ha mindenki jól van, jöhet, aminek jönnie kell. :)

   Törlés