2016. január 21., csütörtök

Jégkék január / Ice-blue January



Az új év új dekorációt jelent a kertünkben is. Lecseréltem minden karácsonyit, kockásat, az ünnepek idején használt piros zománc edényeket, gyertyákat, textileket. 
Friss lendületre vágytam, néhány kedves kis színfoltra, ami üdeségével a szemnek is kellemes, mikor néha a kertben botorkálunk ezeken a fagyos napokon. :)  Az általam igen kedvelt jégkéknek néhány árnyalatát használtam, szürkével és fehérrel kombinálva. Így előtérbe kerülhettek a világos és kékes zománc bögrék, és a bádog edények. Egy darabka kék-fehér pöttyös anyagból szabtam-varrtam néhány kiegészítőt, ami kicsit támogatja és kiemeli a téli hatást. 
Így kapott új ülésvédőt az öreg bicikli. Lefestettem a natúr fa csillagokat, és kis kiegészítőkkel kicsinosítottam őket. Nincs más hátra, türelmesen várjuk a tavaszt. :)





















8 megjegyzés:

  1. Jaj, de gyönyörű!
    Na, én el vagyok maradva, nálunk még a karácsonyi cuccok vannak kint az ajtó előtt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, én sem voltam túl gyors! Mindig van valami más teendő, és az elpakolás a háttérbe kerül. Emlékszem, mikor Albi született, márciusban rámoltam el a karácsonyt, de csak, mert jött a védőnő. :DD

      Törlés
  2. Húúú, de nagyon szép, megint elkápráztattál. Hatalmas az összhang, de ez belülről jön, tudom.

    VálaszTörlés
  3. De jó lett! :-) A karácsony már nálunk is eltűnt a tornácról is, csak egy fagyöngycsokor maradt a külső bejárati ajtón, az is véletlenül. De a "sima téli" dekóra nekem még nem volt időm... No majd a hétvégén! Most megint kaptam ötleteket. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó Bettus, jó munkát hozzá! Meg szép időt! :)

      Törlés
  4. Ezt a gyönyörű "téli kéket" én is nagyon szeretem!! Nagyon szépek a képeid, igazán üdítőleg hatottak rám, és bár már én is nagyon várom már a tavaszt, de nagyon szeretem ezt a téli kék-fehér-barna hangulatot is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kell valami áthidalás. :)
      Örülök, hogy neked is tetszik!

      Törlés