2014. november 1., szombat

A Csigó malom / Csigo MillA fotókat rendezgettem éppen a laptopomon, és eszembe jutott, hogy ezt még szerettem volna megmutatni nektek. Egy olyan antikvitás, ahol aztán minden megtalálható, igazi kincsesbánya! Egy nem túl olcsó kincsesbánya. :)) Gyulakeszin, Tapolca szomszédságában, szép régi malom épületben berendezett óriási gyűjtemény régiségekből...Még nyáron jártunk itt, de talán szívesen nézegetitek velem a hangulat kedvéért...

***
I was organising the photos on my laptop when it came to my mind that I wanted to show you this. An antique market where everything can be found, a real treasure cave! Not a cheap one though. :)) It's in Gyulakeszi, in the vicinity of Tapolca, a huge collection of antiques in an old mill's building...We were there still in summer but you may like to look at it for the sake of the feeling...8 megjegyzés:

 1. Hú, tudnék válogatni. És vettél is valamit? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen! Egy darab 2 literes francia üvegkancsót!! :DD
   Én alapvetően nem szoktam egyszerre sokat vásárolni. :)))

   Törlés
 2. Hú, ez tömény! Én itt elvesznék... és tuti nem vennék semmit... vagy max valami apróságot... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ilyen helyen az a jó, ha tudod, mit szeretnél konkrétan, megkeresed a megfelelő sarkot, és tuti, hogy lesz! :))


   Törlés
 3. Névtelen2/11/14 09:09

  Mit is írhatnék erre?
  Egyrészt óóóóóóóóó,és nahát,meg azta!
  Értelmeset meg annyit,hogy manapság is ilyen tárgyakat kellene készíteni,mert mind szívmelengető és nem csak az ódon mivoltuk miatt!

  VálaszTörlés
 4. Oh, az a Pfaff varrógép! ♥ :o)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre mondják, hogy fellelt állapotban! :D

   Törlés