2014. szeptember 26., péntek

Kis szekrény fillérekért / Small cupboard for a penny


Ezt a szekrénykét nagyon olcsón vettem. Nem komoly minőség, de a hat fiókja miatt láttam benne fantáziát, gondoltam, kis dolgok tárolására jó lesz majd. Csúnya kék színe volt, a fiókokba mart lyukakkal, amit így az ujjunkkal tudtunk kihúzni. A fiókokat megfordítottam és átfúrtam. A fogantyúit én készítettem gombokból és gyöngyökből, mert úgy éreztem, nem érdemes ebbe komolyabban beruházni. Így minden fogantyú máshogy néz ki. Egyszerűen csak fehérre festettem, a fiókok aljába csíkos anyagot szabtam. És kész. Talán egyszer majd a kislányom szobájában rejti az apró kacatokat, egyelőre a varrós dolgaimat segít rendszerezni. Szeretem. :)

***
This little cupboard was very cheap. Not a great quality but I found it interesting for its six drawers. I thought it could be used for storing little things. It had am ugly blue colour and holes cut in the drawers for the fingers. I turned the drawers and made the handles from buttons and pearls. I felt I shouldn't invest seriously into it, so all handles look different. I simply painted it white, cut striped material to the buttom of the drawers. Ready. It may hide small stuff in my little daugther's room some day, for now it helps me keep my sewing things in order. I like it. :)







8 megjegyzés:

  1. Szuper jó lett! Azok a "foganytúk nagyon feldobják!:)
    Tavaly a sógorom egy kiselejtezett könyvtári katalógus szekrénykét szerzett valahonnan! Megevett az irigység. Milyen jó helye lett volna benne a gombjaimnak!
    Ő meg csavarokat, szegeket tárol benne! Irgum-burgum. :)

    VálaszTörlés
  2. Névtelen27/9/14 14:08

    Teljesen kedvemre való ez a bejegyzésed,a végeredmény tetszik,igazi női "csecsebecse"-- a színekkel,ötletekkel.Jó páran példát vehetnek most ,hogy kell régi-csúnyából egy bármelyik lakásban a helyét megálló darabot varázsolni,nem nagy beruházással.
    A kedvenceim a cérnácskák.....az én dobozomban is figyel néhány,az a meglepő,hogy egyik sem mai darab,de varrok velük.Kézzel,és nem szakad és jó erős....mennyi minden jobb volt régen.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb bizony! Nagy divatja van most a régi dolgok mentésének, de egyébként tényleg érdemes sokszor keresgélni, még akár dolgozni is vele. Na jó, ez nem volt egy régi szekrény, de lett belőle valami újabb. :))

      Törlés
  3. Szuper lett! Nagyon tetszik a fogantyú megoldásod! :)
    Valami hasonló nekem is jól jönne... rendszerezés... nagyon kellene! :)))
    Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a kis szekrényed!!! Ötletesek a foganytúk!
    Apró kacatok... háááát nekem is van belőlük bőven...:o)))

    VálaszTörlés