2014. július 27., vasárnap

Rózsaszín nyár / Pink Summer


A nyári szünet számomra csak ezen a hétvégén kezdődött el....
Egy hosszú, de nagyszerű tanév van mögöttem, rengeteg szép pillanattal, nagy éneklésekkel, sok játékkal, amiért hálás vagyok azoknak a kisgyermekes családoknak, akik velem voltak az idén is. A hivatalos tanévet még megtoldottuk másfél hónapnyi nyári Ringató foglakozással. És az elmúlt évekhez hasonlóan egy tábort is szerveztem a végére, amit nagyszerű kollégákkal tartottunk meg és azt hiszem igazán jól sikerült.
Elfáradtam. :)
Ma máshogy, kicsit megkönnyebbülve sétáltam végig a kerten, hogy felmérjem a teendőket. Ez általában nem a legbujább időszak a kertünkben, némi gondoskodás mindenre ráfér. Most éppen úgy áll a dolog, hogy a rózsaszín virágok dominálnak, ez a szín tűnik fel itt-ott a kertben, minden árnyalatban. Induljon hát rózsaszínben a teljes pihenés itthon...:)

***
The summer vacation for me started only at this weekend...
A long but great school year is behind me, with many beautiful moments, great singing, playing for which I'm grateful for those families with little children who's been with me this year as well. We extended the official academic year by one and a half months summer Ringato sessions. And like the previous years, I organised a closing 'camp' that I held with my awesome colleagues and was successful I think.
I'm exhausted. :)
Today I walked in the garden in a different way, a little bit relieved to see the tasks. This time is not the most fertile in our garden however some treat cannot harm anything. Currently the pink flowers are dominating, this colour is popping up here and there in all shades. So the complete recreation can start at home in pink...:)



















9 megjegyzés:

  1. Ó! A készletednek ez a kicsi kiöntője nagyon szép! Még nem is láttam ilyet és ekkorát. :)
    Amúgy Magyarországon van bolti forgalomban is ez a készlet? Mert én kizárólag a fonyódi bolhapiacon szereztem be eddig jó pár darabot.
    A virágaid pedig nagyon szépek. Jó lehet Nálatok sétikálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem mindenem bolhapiacról, vagy az internetről van. Ez a kicsi angol teás is. Nagyon picit csorba a kiöntője, de annyira ritka és egyébként annyira szép, hogy nem lehetett otthagyni. Kicsit kajla, de története van. :) Egyébként ez, amit itt látsz nem egy készlet, hanem négy helyről van. De szeretem összeillesztgetni őket.

      Törlés
  2. Szerintem nagyon jó vakációd lesz otthon! Ebben a csodás kertben csakis szuper lehet!

    VálaszTörlés
  3. :)) Köszönöm! Már felpumpáltuk a medencét, ami sokat ront a kert összképén, de sokat javít a nyári hangulaton. :))

    VálaszTörlés
  4. Kellemes pihenő napokat kívánok! Csodálatos a kerted!

    VálaszTörlés
  5. Jó pihenést Modeszta! A kerted most is csodás és a hátsó kertben megbújó falatka Olaszország is nagyon tetszett!
    Igen, a felfújós medence bűnronda....de amikor lubickolunk benne ez soha nem jut eszünkbe:))
    Nálunk egy 4,7m átmérőjű medence terpeszkedik a kert közepén, most jutottam el odáig, hogy valamit ki kellene találni az álcázására...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igennnn, a medence mindig belelóg a fotózásba! :DD Tulajdonképpen mindenbe belelóg!

      Törlés
  6. Nagyon jó pihenést, kikapcsolódást, szép nyaralást kívánok!
    A képek közül az utolsó nyert! Fantasztikusak a bugyogók! :))))))))))))))

    VálaszTörlés