2014. február 4., kedd

Mikor lesz már a Papa zsúrja? / When will be Daddy's party eventually?



Ez a kérdés már egy hónapja aktuális, még január első felében kezdtük el a készülődést Papi születésnapjára.

***
This question has been relevant for a month now, we started preparations already in the first half of January for Daddy's birthday.


De aztán mindig beteg volt valaki. Addig-addig vártunk, míg utolértük az én születésnapomat is, sőt el is hagytuk. Így a kérdés is átalakulhatott végre: Mikor lesz már a Papa és a Mama zsúrja?

***
But after that everybody was ill. We were waiting so long that we even passed my birthday as well. So the question becam eventually: When will be Dad's and Mom's birthday party?


Az elmúlt hétvégén végre eljött a közös ünneplés ideje. ..a megfelelő öltözékben természetesen

***
Last weekend the time for a joint celebration was here at last. ...in the appropriate clothing of course



Albert új hagyományt vezetett be a családban, miszerint a gyerekeknek is jár valami apróság a szülők születésnapján. De a Bogárhátú közös!

***
Albert has introduced a new tradition for the family that the kids should also get some little present at the parents' birthday. But the Beetle is for all!





A kocsi kék, muffin meg kell, a többi már kialakult. Így lettek kék szívek, könyvjelzők és párnák. A hímzett muffint Palkó oldalán találtam, köszönöm a mintát!

***
The car is blue and there must be muffins, the rest was matched. So came blue hearts, bookmarks and pillows. I found the embroidered muffins on Palko's site, thanks for the pattern!









Mindenkinek egy-egy gyertya jutott elfújásra, így Albert négyet fújhatott. :) Természetesen ilyenkor Alíznak is terítünk a nagy asztalnál, hogy belecsaphasson ő is a tányérba! 
Jó volt...

***
Everyone had one candle to blow off, so Albert could blow off four. :) This time, of course, Aliz also gets a place at the big table so that she can slap on the plate!
We had good time...


10 megjegyzés:

  1. Isten éltesse az ünnepelteket és azokat is, akik csak ajándékot kaptak! :-D
    Az a bogárhátú. :-D
    Papi mennyire tud elalélni ezektől a cukiságoktól? Kitesz magáért? :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen!
      Papi igazán kitesz magáért, meglepődésben még kicsit gyenge. A bogarat ő vette, de Albi azt hitte meglepi lesz neki, őt beavattam, mert vele meg a titok tartást kell nagyon gyakorolni. :DD

      Törlés
  2. Csúcsszuper!!! Megnéztem egyszer, meg aztán még többször is, hogy kedvencet válasszak, de nem sikerült. Minden nagyon tetszik, Liza cumisüvege tálkában♥...de nem is írom, mert csak felsorolnék mindent:))
    Boldog szülinapot kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Afene, hogy mindig mindenki siet! :)))))
      De nagyon köszönjük!!

      Törlés
  3. :) ...hát, most kedvem lett rendet rakni itthon! :), de legalább beágyazok! Irigylésre méltó körítés, gratulálok! A cumisüvegtől én is elaléltam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD pedig a bogár hátuljára fél óráig kötöztem a csomagokat! :))) cumisüveg bezzeg mindenhol van a házban! :)))

      Törlés
  4. Modeszta kedves! Le tudnád nekem írni két egyszerű, közérthető mondatban, hogyan került az oldaladra az a nagy facebook-os F betű? :-D képtelen vagyok kitenni az enyémre! :-P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most, hogy kérdeztél egy olyat, amire a férjem fogja tudni a választ, én is kérdezek valamit tőled, amire a férjed tudja a választ. Úgyhogy menjünk át emailre...
      A kíváncsiak kedvéért: Kinga férje pöpec kis sütögetőt épített a kertjükbe... :)))

      Törlés
  5. Isten éltessen minden ünnepeltet, így utólag is! :)
    Csodaszép ünnepetek volt! rengeteg muffinna! :)))) Nagyon szorgalmasan hímezhettél!
    Jelentem, engem a bogárhátú fogott meg legjobban, a csomagokkal a végén... házassági évfordulótok is volt? Nekem az esküvői, üres konzervdobozokkal csörömpölő amerikai járgányokat hozta be ez a kép... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá, akkor kezdtem a hímzést, mikor te kitetted a tiédet. Úgyhogy ezt a hatot majdnem egy hónapig csináltam! :))
      Igen, a bogár ezen ötlet alapján lett ünneplőbe öltöztetve, bár évforduló most nem volt.:))

      Törlés